Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict is één van de heftigste conflicten. Niet zelden dat èn de werknemer, en de werkgever wakker liggen van zo’n conflict. De praktijk laat vaak zien dat de werknemer zich ziek meldt en vervolgens doodongelukkig thuis zit De werkgever ondervindt grote problemen met zijn planning en loopt ook nog aan tegen torenhoge kosten.

In veel gevallen is een dergelijk conflict nodeloos uit de hand gelopen en is herstel van de relatie nog zeer goed mogelijk. Vaak wil de werkgever zijn goede vakkracht gewoon behouden en houdt de werknemer van zijn werk (tenminste als er geen conflict zou zijn). Mediation brengt het geschil boven water en daarmee vaak het begin van een oplossing.

En als een oplossing van het conflict niet mogelijk is dan kan de mediation resulteren in een exit-mediation. Als het echt niet anders kan dan dat de arbeidsrelatie wordt beëindigd, dan is het voor zowel de werkgever (beheersen van de kosten) als de werknemer (een goede herstart elders kunnen maken) van essentieel belang goede afspraken te maken. Uw mediator kan ook een exit-mediation begeleiden, kortom uw mediator helpt daadwerkelijk.

Contactinformatie

Zuiderbolwerk 47 ( Woudpoort )
Postbus 44
9100 AA Dokkum
Tel. (0519) 29 35 94

info@hellingasoepboer.nl
ABN-AMRO: NL67ABNA 0580 1192 03

ING: NL28 INGB 0001 0182 10

Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier gebruiken.

Openingstijden:09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. Buiten kantooruren op afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.

Call Now Button