Voordelen van mediation

Mediation kent grote voordelen:

1.Tijd: Bij mediation ligt er vaak binnen enkele weken een oplossing op tafel.

2.Geld: Partijen weten onder begeleiding van de mediator vaak al na slechts enkele gesprekken positieve resultaten te boeken.

3.Zelfbeschikking: U beslist zelf, samen met de andere partij en onder begeleiding van de mediator, wat de uiteindelijke uitkomst is. U blijft dus zelf baas over wat wel en niet gaat gebeuren.

4.Toekomst: De mediator zoekt samen met u naar een oplossing van de problemen, waarbij partijen ook in de toekomst samen weer door een deur kunnen.

5.Vertrouwelijkheid: Tijdens de mediation kunt u vrijuit praten. De mediator heeft tot taak dat u wordt gehoord en begrepen. Partijen zijn gebonden aan de vertrouwelijkheid.

6. Mediation geeft duidelijkheid in of u samen verder kunt of dat de relatie eindigt.

Wij helpen u graag met het oplossen van uw problemen en/of een soort nieuwe start te maken in de relatie met uw partner als die relatie niet meer zo goed is. Of we begeleiden u bij het op een goede manier uit elkaar gaan, wat ook van groot belang kan zijn, bijvoorbeeld als er kinderen bij betrokken zijn.

Als u vragen hebt kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactinformatie

Zuiderbolwerk 47 ( Woudpoort )
Postbus 44
9100 AA Dokkum
Tel. (0519) 29 35 94

info@hellingasoepboer.nl
ABN-AMRO: NL67ABNA 0580 1192 03

ING: NL28 INGB 0001 0182 10

Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier gebruiken.

Openingstijden:09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. Buiten kantooruren op afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.

Call Now Button