Waarom mediation?

De relatie met uw levenspartner loopt niet zo goed meer? Of u bent tot de conclusie gekomen dat u en uw partner beter uit elkaar kunnen gaan of u twijfelt daarover. Hoe moet het nu verder? Wij helpen u en scheppen duidelijkheid. Ook als het tot een scheiding moet komen, begeleiden wij u van a tot z. Heeft u een geschil of ernstig meningsverschil met iemand waar u wakker van ligt? Heeft u een conflict met uw werkgever, een arbeidsconflict, dat ernstige gevolgen zou kunnen krijgen? Heeft u een conflict met uw werknemer waar u erg veel last van heeft? Ruzie over de verdeling van de erfenis? Een conflict met een leverancier of misschien wel met een goede klant die u eigenlijk niet kwijt wilt Verstoorde verhoudingen met een zakelijke relatie? Ernstig meningsverschil met uw buurman? Verschil van inzicht met zakelijke partners of medefirmanten?

Kortom er zijn veel soorten conflicten die om een oplossing vragen.

Mediation is vaak een krachtig middel. De mediator kan u daadwerkelijk helpen met het oplossen van het conflict door u te begeleiden in de gesprekken tussen u beiden en zo helpen uw relatie te herstellen of te verbeteren of eventueel op een goede manier te beeindigen.

Contactinformatie

Zuiderbolwerk 47 ( Woudpoort )
Postbus 44
9100 AA Dokkum
Tel. (0519) 29 35 94

info@hellingasoepboer.nl
ABN-AMRO: NL67ABNA 0580 1192 03

ING: NL28 INGB 0001 0182 10

Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier gebruiken.

Openingstijden:09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. Buiten kantooruren op afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.

Call Now Button